TE KOOP OLIEBOLLENVERKOOPWAGEN

  • Innovan Trailers

    Een Unieke SUPER COMPLETE 3 assige oliebollenwagen met een uitzonderlijk mooie uitstraling, gebouwd in het degelijke aluminium combi-bouw en gespoten in donker grijs.

    Lengte : 700 cm met zijfronten 840 cm, Breedte : 250 cm. Binnenwerkse hoogte : ca 280 cm. Bouwjaar : 2010 (!!!) Inkl. kenteken

    Uitgevoerd met hydraulisch bedienbaar en scharnierend reclamefront op het dak. Scharnierende wagen-verlengers. De grote luifel is voorzien van hydraulisch cilinders. Bovenkasten zijn uitgevoerd met handgemaakte deuren in kleur gespoten met automatische valsluiting voor veel opbergruimte in de verkoopwagen. Mooie grote 3 pans oven van elk 100 cm breed van het merk Smitto type mare voorzien van elektronische aansturing. Gasflessenkast geïntegreerd in een afgesloten ruimte. Kroonluchters boven de toonbank in combinatie met spots geeft deze verkoopwagen een speciale uitstraling. In de luifel en tegen het plafond van de wagen zijn er speciale spots plafoniers gemonteerd alszijnde een sterrenhemel. Uitschuifbare toonbank met gebogen glasvitrine en 2 suikerstandaard. Extra breed looppad doordat de vitrine uitschuifbaar is. Onder de toonbank is er tevens een scharnierend tochtbord gemonteerd. Aan de voorzijde is er een speciale voorbereiding ruimte gemaakt en voorzien van een gas-geiser en een spoelgedeelte. Koelkastje en magnetron, zeilwerk en geldladen tevens aanwezig. Aan de klant zijde is er een LCD tv geplaatst voor een eventuele presentatie van uw producten.

    Door de vormen en de kleur stelling heeft deze wagen een luxe en zeer moderne uitstraling!

    Zo goed als nieuw !

  • Geisterfer

    Graag foto's en de vraagprijs

    Vr gr ed